Ziua agentului imobiliar ?!?!?

  • Home
  • Uncategorized
  • Ziua agentului imobiliar ?!?!?

Pentru ca avem ziua Femeii, am inventat Ziua Barbatului, cativa “colegi” au decretat Ziua Agentului Imobiliar ! Veti spune ca sunt incompetent si nu inteleg eu o campanie media ! Nu, nu am nimic cu agentii imobiliari, cum am spus in articole anterioare am un respect deosebit pentru ei ! Dar de la respect pana la Ziua Agentului Imobiliar e cale lunga ! Un fel de : “Nu mai vrea nimeni sa fie agent imobiliar! Haideti veniti voi  !!!!!!!!!!!!! Oricare, oricum !!!! Sa nu mai plangem impreuna !!”

Nu cred ca este o solutie buna, cred in continuare ca ne putem maturiza in Romania, pe piata imobiliara ! Nu cred ca este o solutie sa inventam un MLM propriu in domeniul imobiliar, pentru a mai face niste bani din nimic !

Si inca ceva !!!!!!!! De o buna perioada se promoveaza un nou tip de “non-vanzare”, pentru ca peste noapte ne-am trezit toti vanzatorii cei mai buni din lume ! Ideea suna cam asa: “NOI, agentii imobiliari, ingerii vostrii pazitori, v-am trezit din somn dragi proprietari! NOI scoatem proprietati la vanzare sub pretul pe care VOI il solicitati !” (Via)

Da asa este ! Agentiile scot acum la vanzare proprietati, la un pret mai mic decat cel al particularilor ! Pacat ca am uitat cum acum cativa ani, umflam preturile cu pompa pentru a ne cumpara noi insine multe masini si multe case pe baza comisioanelor ! “Nu am pus noi preturi mari, piata a fost asa !” Aham ! Si Elvis traieste in jungla !

Later EDIT: NU M-AM ADRESAT AGENTILOR IMOBILIARI ADEVARATI IN ACEST ARTICOL ! MULTUMESC !!

Adaugat de | March 29th, 2010 | ADAUGA COMENTARIU

POSTEAZA UN COMENTARIU