Cine suntem ?

 • Home
 • Uncategorized
 • Cine suntem ?

Suntem Hipermarket Imobiliar. Suntem un serviciu cu care RISCATI SA VINDETI REPEDE. Cum facem asta ? Fara comision ! De ce facem asta ? Pentru ca se poate si altfel in Romania !

NU! Nu vrem sa dam peste nas agentiilor imobiliare sau altor concurenti mai vechi . Respectam pe toata lumea, pentru ca fiecare are locul si scopul lui in piata vasta a imobiliarelor. Ne-am dorit sa fim numarul 1 si suntem numarul 1 . Peste 7000 de anunturi  active din care peste 1400  tranzactionate cu ajutorul nostru. Da, ati citit bine : CU AJUTORUL NOSTRU ! Fie ca proprietarii s-au folosit in tranzactie de pozele realizate de noi si postate in cadrul anuntului, fie ca  un agent imobiliar s-a folosit de noi pentru a prezenta o oferta mai variata, fie ca au existat clienti particulari care au cumparat prin intermediul nostru, NOI am ajutat la tranzactie !

Am realizat acest blog pentru a putea fi mai aproape de VOI. Cei care ne sustineti, cei care ne criticati si mai ales cei PE CARE II PUTEM AJUTA! Nu va fi un blog in care vom prezenta stiri imobiliare pentru a le dezbate impreuna. Va fi un loc unde ne putem exprima liber, unde vom comenta critici, unde vom incerca sa dezvoltam aceasta afacere, unde vom invata si ne vom sfatui   impreuna ! Bun venit asadar pe blogul nostru.

Adaugat de | March 15th, 2010 | ARATA COMENTARIILE (7)

7 Raspunsuri

 1. q33 says

  Ce te face sa crezi asta Marius?

 2. imobiliare: care mai e treaba? « Sunt un grapefruit wordpressian, scriu cu vitamine. says

  [...] sefi, hipermarket imobiliar, loc de munca, publicitate imobiliare In urma cu 2 ani ma angajam la Hipermarket Imobiliar. Cred ca a fost singurul job unde nu m-am simtit frustrata si unde mergeam, n-o sa zic din placere, [...]

 3. Marius says

  comentariile astea par a fi fake…

 4. Redblogger says

  Oferte de apreciat pentru a vinde imediat
  Hipermarketimobiliar ai contactat si vei zambi la notariat!!!

 5. q33 says

  Multumim

 6. sorina says

  mult succes in tot ceea ce va propuneti!!kiss

 7. USA 2008 says

  Foarte tare ceea ce faceti.Tineti-o tot asa!

POSTEAZA UN COMENTARIU