Apartament in complex rezidential sau nu?

  • Home
  • Uncategorized
  • Apartament in complex rezidential sau nu?

Zoso, scrie astazi, citand un articol din Ziarul Financiar editia online, despre problema complexelor rezidentiale care nu au reusit sa isi vanda toate imobilele.

In urma articolului concluzioneaza prin doua idei expuse cu care in principiu tind sa fiu de acord la care poate as adauga o a treia:

Poate usor, lumea incepe totusi sa fie mai prudenta si sa se informeze mai bine cand vine vorba de achizitionarea unei locuinte noi. Aceasta stare de fapt se poate datora si multitudinii de “tepe” care s-au dat de-a lungul anilor de catre anumiti dezvoltatori de complexe rezidentiale care au preferat sa isi maximizeze profiturile in detrimentul calitatii oferite clientului final. In acest fel probabil ca in timp lumea a deprins o anumita reticenta cand vine vorba de a achizitiona un apartament intr-un complex rezidential, lucru care in momentul de fata se pare ca pune in incurcatura pe marea majoritate a dezvoltatorilor, care se vad nevoiti in ciuda reducerilor drastice de preturi sa ramana cu locuintele nevandute. Daca in viitorul apropiat dezvoltatorii nu isi vor schimba optica si vor continua cu politica bazata pe profitabilitate cu orice pret , nu prea ii vad bine. Bineinteles aici nu vorbim despre dezvoltatorii seriosi ( da exista si acestia!) care au vandut mare parte din imobile datorita respectului acordat clientilor.

Romanii probabil, asa cum ar fi si normal nu cred ca isi mai doresc o locuinta cu orice pret, in orice conditii, in orice locatie…

Adaugat de | March 16th, 2010 | ARATA COMENATRIU(1)

Un raspuns

  1. Vizitatorul 007 says

    Eu cred ca romanii nu vor mai cumpara ca pana acum case “pe hartie”.Cred ca vor fi mai prudenti si cand vor cumpara ceva gata facut.Vanzarea de proiecte drept casa de locuit este o era apusa

POSTEAZA UN COMENTARIU